170819_174334_decibel_delio_highres.jpg
hdr_00126_0.jpg
2015-06-28 20.03.36.jpg
2016-07-23 20.40.53.jpg
170819_174334_decibel_delio_highres.jpg

JOOR Events


SCROLL DOWN

JOOR Events


Onder leiding van Huib Joor is Joor Events uitgegroeid tot een volwaardig evenementenbureau. Naast algemene EVENEMENTENORGANISATIE (podiumbouw, licht, geluid en catering) heeft Joor Events in het bijzonder ervaring in Bar producties.

Je kunt ons zien als een event-architect. Wij zijn betrokken bij het evenement vanaf het beginstadium. Wij begeleiden en coördineren de creatieve, technische en ontwerp aspecten van het evenement. 

Een team van specialisten zorgt voor de organisatie en productie. Wij onderhouden de contacten met leveranciers, zorgen voor een technisch draaiboek en kunnen de promotie op ons nemen.

 
hdr_00126_0.jpg

JOOR Sculptures


JOOR Sculptures


sinds 2003 is JOOR SCULPTURES EEN BEGRIP IN DE WERELD VAN ZANDSCULPTUREN- EN IJSBEELDEN FESTIVALS. DE TECHNISCHE PRODUCTIE EN LOGISTIEKE ORGANISATIE VAN de FESTIVALs, OF HET NU OM ZAND GAAT OF OM IJS EN SNEEUW, LIGT VOLLEDIG IN DE ERVAREN HANDEN VAN HET JOOR SCULPTURES TEAM. met festivals in nederland, duitsland, groot BRITTANNIË, spanje en ITALIË behoren we inmiddels tot een van de meeste ervarene ijs en zand producenten in Europa.

Het IJssculpturen festival

MET ADEMBENEMENDE IJSSCULPTUREN VAN de beste IJSKUNSTENAARS UIT DE HELE WERELD, IMPOSANTE THEMAWERELDEN, TOPENTERTAINMENT EN HEEL VEEL SNEEUW-, IJS- EN WINTERPLEZIER VOOR JONG EN OUD. EN DAT ALLEMAAL IN EEN BETOVERENDE WERELD VAN KRAAKHELDER IJS EN GLINSTERENDE SNEEUW

 

Het Zandsculpturen Festival

ZOWEL INDOOR ALS OUTDOOR WORDEN METERSHOGE BEELDEN GEMAAKT VAN ALLEEN ZAND EN WATER. 

2015-06-28 20.03.36.jpg

JOOR Bars


JOOR Bars


Joor bars werkt op een unieke manier samen met festival organisatoren. Wij nemen de volledige productie van de bars op ons in samenwerking met de organisatoren. Hierdoor heeft de organisator een bepalende rol. Wij nemen een adviserende en uitvoerende rol op ons. Wij onderscheiden ons, omdat wij niet alleen in staat zijn om het evenement te analyseren, maar ook omdat wij in staat zijn om de horeca productie transparant, meer rendabel en efficiënter neer te zetten.

Wij streven er naar om (POTENTIËLE) langdurige samenwerkingspartners tevreden te stellen in de horeca ondersteuning. Gezien het gegeven dat een horeca productie op grote evenementen hoge omzetten teweeg brengt, hebben wij vertrouwen en transparantie hoog in het vaandel staan. JOOR bars zal op haar beurt ook haar eigen samenwerkingspartners blijven uitkiezen, wat soms betekent dat er bewust evenementen organisaties worden afgewezen en daarmee een samenwerking zonder opgaaf van reden uit de weg wordt gegaan.

2016-07-23 20.40.53.jpg

JOOR Info


JOOR Info


 

JOOR Events

Bezoekadres:

JOOR Events

Heilige geeststraat 26
5611 HP Eindhoven

+31(0)6-51 99 23 15