Sculptures Festivals


SCROLL DOWN

Sculptures Festivals


Joor Events heeft meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van  evenementen. Variërend van concept tot uitvoering. Naast algemene  evenementorganisatie (podiumbouw, licht, geluid en catering) heeft Joor Events in het bijzonder ervaring in IJs- en Zandbeelden.

Het IJsbeeldenfestival Zwolle

Bij het uitermate succesvolle IJsbeeldenfestival wordt voor het 4e achtereenvolgend jaar in Zwolle georganiseerd. De volledige productie ligt in handen van Joor Events.

Het IJsbeelden Festival wordt geproduceerd in 4 weken op locatie. Daarna is het 8 weken open voor publiek waar het bijna 100.000 bezoekers trekt!

Het Zandsculpturenfestival in Zuidlaren.

Sinds mei 2014 is de grootste indoor zandsculpturen expositie ter wereld ‘De Hondsrug verbeeldt’ te zien in SculpturePark Zuidlaren. Deze expositie gemaakt van 7.000.000 Kg zand beeld de geschiedenis van "De Hondsrug" uit in prachtige zandsculpturen.

Naast deze zandsculpturen expositie is er in onze evenementenhal de WK expositie "World Wide Christmas" gemaakt door de beste kunstenaars ter wereld tijdens de onlangs gehouden wereldkampioenschappen.

De technische productie en logistieke organisatie van het festival in Zuidlaren was volledig in handen van het Joor Sculpture team. 

 


Workshops en Demo's


Workshops en Demo's


Kijk van dichtbij hoe een ervaren carver zijn beeld maakt of ervaar zelf hoe het is om een ijs of zand carver te zijn. Voel zelf hoe hard het zand is, hoe koud het ijs is. Hoe magische het kan zijn. Joor Events biedt de mogelijkheid om op iedere locatie een workshop ijs of zand beelden bouwen aan te bieden.

Advertenties


Advertenties


Uw logo, advertentie of eye-catcher in sneeuw, ijs of zand. Dit is allemaal mogelijk. Grote variërend van 1 meter tot 10 of meer meters.